3 érv az őszi esküvők mellett

with Nincs hozzászólás

Több a szabad időpont

A főszezon lecsengésével csökken az esküvők száma. Így nagyobb eséllyel választhattok a legjobb helyek, szolgáltatók közül. Természetesen a professzionális szolgáltatók foglaltsága ilyenkor is nagyobb, mint a „nagy átlagé”, de időben történő megkereséssel növelheted az esélyeidet.

Kedvezmények

Ki ne szeretné, ha az általa megrendelt szolgáltatásokból kedvezményekben részesülne? A főszezonon kívülre megrendelt szolgáltók tisztelet díja kisebb lesz, ha az őszi hónapok valamelyikére kéritek fel.

Egyedi fotók

Ilyenkor a legszebb kiegészítő a természet. A lehetőségek sora végtelen. Legyen szó kellemes őszi napsütésről, vagy borúsabb időjárásról az esküvői fotók biztosan különlegesek, egyediek lesznek. Az őszi bordós, rozsdabarnás árnyalatok szinte megfűszerezik az esküvői képeket ugyanakkor az esküvői dekorotok színvilágát is nagyon karakteressé tehetik.

 

Ezek mellett a fotózás is kicsit kellemesebb, hiszen nem 30-40 fokos melegben készítjük el a képeiteket. Ilyenkor a borúsabb időjárás miatt a legtöbbször szórt fényben fotózunk, drámaibb hatást kölcsönözve a fotóknak, vagy lágy, szinte arany színű fényben találjuk meg a legelőnyösebb beállításokat, pózokat. Ha mindezekhez hozzáadjuk a látásmódot, az egyedi fotós stílust, a képeitek hangulata olyan lesz, mint egy gyönyörű őszi festményé.

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni a legjobb őszi időpontokról, érdeklődj telefonon, kérj személyes konzultációt!