Nem kell attól félned, hogy a fotózásotokat lemondom egy jövedelmezőbb megbízás reményében. A fotózást minden esetben én végzem, így velem fogsz találkozni és nem egy utolsó pillanatban elküldött fotóssal, akit az esküvődön ismersz meg. A galériában szereplő összes fotó valódi esküvőkön, valódi párokról készültek és nem fotós work- shop-ok beállított modell fotói. Elkészítésükhöz szükség van hosszú évek tapasztalataira, professzionális eszközökre. Mindegyik képnek megvan a maga története.
KÖTBÉR

A legtöbb fotóstól eltérően rövidebb átadási határidővel dolgozom. Nem kell 6-8 hónapot
várnotok az elkészült lépekre. Amennyiben a megbeszélt határidőn túl készülnek el a képeitek én
fizetek nektek késedelmi díjat.

PONTOSSÁG ÉS PRECIZITÁS
ALKOLOMHOZ ILLŐ MEGJELENÉS
NO ALKOHOL

Menyasszony neve (Hogyan szólíthatlak?): (kötelező)

Vőlegény neve (Hogyan szólíthatlak?): (kötelező)

Email cím: (kötelező)

Telefonszám: (kötelező)

Hogyan találtál rám: (kötelező)

Az esküvőtök időpontja (Év, hónap, nap): (kötelező)

Az esküvőtök helyszíne (Melyik településen, helyszínen kerül megrendezésre?): (kötelező)

Melyik szolgáltatásra, csomagra kérsz ajánlatot? (kötelező)Osszátok meg velem az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseiteket, elvárásaitokat!
(Hogyan tervezitek a nagy napot? Szeretnétek-e az esküvő előtti hónapokban jegyesfotózást? Milyen szertartásaitok lesznek? A nap milyen részeiről szeretnétek fotókat? Az esküvő napján, vagy egy külön napon szeretnétek páros fotózást? Hány fős násznépetek lesz? Milyen stílusú esküvőt szeretnétek? Mennyire ragaszkodtok a magyar hagyományokhoz? Kik a már kiválasztott szolgáltatóitok? Van-e egyéb, különleges elvárásotok, igényetek?):