Kötetlen és Díjtalan Konzultáció

Nem minden fotós tudja megörökíteni minden pár emlékeit, ahogyan nem való minden fotós minden párnak. Ezért Mi egy konzultációval kezdünk! Gyertek el és döntsétek el én vagyok-e a Tiétek! Ajándék díjtalan konzultáció, maximum 3 fő részvételével, 60 percben.

Romantikus Kreatív Momentumok

A kreatív fotózás a legmeghittebb pillanatok megörökítésének egyik szakasza. Ekkor készülnek a legötlettelibb beállítások. Néhány óra fotózásra izgalmas helyszíneket választunk, ahol csak kettesben vagytok.

Kreatív Fotózás | Családi pillanatok

Egészítsétek ki a kreatív fotó sorozatot a szertartások és az első gratulációk örömével. A fél napos rendelkezésre állás alatt a vacsora kezdetéig minden fontos pillanat megörökítésre kerül.

Ötletgazdag Fotózás | Egy Teljes Nap az Esküvőtök Minden Pillanatával

A kreatív fotózás kiegészítve egy minden részletre kiterjedő dokumentációval, ami a készülődés pillanataitól egészen hajnalig tart. Eldönthetitek, hogy a kreatív fotózást külön napon szeretnétek-e vagy az esküvőtök napján. Egy biztos, nem maradsz le egyetlen pillanatról sem, még az olyanokról sem, amelyeknél éppen nem vagytok jelen. A képek átadása után sokszor hallom: „El sem hiszem, hogy ennyi minden történt az esküvőnkön!”

Újrafotózás

Előfordulhat, hogy egy alacsonyabb kategóriában dolgozó, vagy másodállású fotóst kérsz fel a kreatív képeid elkészítésére és nem engem. Amennyiben nem vagy elégedett az általuk készített fotókkal, még nincs minden veszve. Készítsük el újból a kreatív képeiteket egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

Szervízszolgáltatás | Képjavítás

Ez a szolgáltatás akkor lesz értékes számotokra, ha az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen pillanatait gyakorlatlan, vagy kezdő fotósra bízzátok, vagy olyan rokonra, barátra, aki tanulgat fotózni. Az általuk készített képek minősége elmarad a professzionális képektől. Díjmentes képértékelés után eldől, hogyan tudom orvosolni a mások által, gyenge minőségben elkészített képeket. Ezek mellett számos kiegészítő szolgáltatásból válogathattok (jegyes fotózás, albumkészítés, slide show készítés, papír fotók előhívatása, második fotós biztosítása az esküvő napján). Amennyiben a fentiektől eltérő elképzeléseitek vannak keressetek bizalommal!