Az esküvőtök napja a várakozás, a nevetés, a könnyek és a remény története. SOKKAL TÖBB, MINT EGY ESEMÉNY!

Az esküvői fotóitoknak ezt tükrözniük kell. Hiszem, hogy a professzionális módon elkészített képekkel az esküvőtökre tervezett összes részlet, minden érzelem, minden átélt élmény az elkövetkezendő években valódi kincs lesz számotokra. Az esküvői képeitek eszmei értéke a tét!

Az egész országban és külföldön is teljesítek megbízásokat, ugyanakkor évente csak korlátozott számban.

A munkadíjak a rendelkezésre állás időtartamától, a kért szolgáltatásoktól és az esküvő dátumának függvényében változnak.

A legtöbb felkérés egy, másfél évvel korábban érkezik a jegyes párok által preferált dátumokra (márciustól novemberig). Szabad időpontokkal kapcsolatban keressetek telefonon, vagy a lenti űrlap segítségével. Írjatok bátran tegeződve, egy napon belül felveszem veletek a kapcsolatot.

Nagy Károly

Esküvői Fotó Designer

Menyasszony neve (Hogyan szólíthatlak?): (kötelező)

Vőlegény neve (Hogyan szólíthatlak?): (kötelező)

Email cím: (kötelező)

Telefonszám: (kötelező)

Hogyan találtál rám: (kötelező)

Az esküvőtök időpontja (Év, hónap, nap): (kötelező)

Az esküvőtök helyszíne (Melyik településen, helyszínen kerül megrendezésre?): (kötelező)

Melyik szolgáltatásra, csomagra kérsz ajánlatot? (kötelező)Osszátok meg velem az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseiteket, elvárásaitokat!
(Hogyan tervezitek a nagy napot? Szeretnétek-e az esküvő előtti hónapokban jegyesfotózást? Milyen szertartásaitok lesznek? A nap milyen részeiről szeretnétek fotókat? Az esküvő napján, vagy egy külön napon szeretnétek páros fotózást? Hány fős násznépetek lesz? Milyen stílusú esküvőt szeretnétek? Mennyire ragaszkodtok a magyar hagyományokhoz? Kik a már kiválasztott szolgáltatóitok? Van-e egyéb, különleges elvárásotok, igényetek?):

Nagy Károly - Esküvői Fotó Designer