Viki és Miki

„A velencei gondolás lánykérést követően, szinte rögtön belevetettük magunkat az esküvőnk megszervezésének sűrűjébe. Baráti ajánlásra vettük fel a kapcsolatot Karcsival, aki már az első személyes találkozónkon elnyerte a bizalmunkat. Külön öröm volt számunkra, hogy a félve megkérdezett velencei kreatív fotózás ötletét is nagy lelkesedéssel fogadta.

Még most is hihetetlen, hogy abban a felejthetetlen élményben volt részünk, hogy Velence nevezetes helyszínein készíthettük el a fotósorozatunkat. Karcsi felkérésekor még nem tudtuk, hogy a kisfiunk érkezése miatt el kell halasztanunk az eredetileg 2015 augusztusára tervezett lagzit. Szerencsénkre az új időpont nem okozott semmilyen bonyodalmat a forgatókönyvvel kapcsolatban, ráadásul így a kicsi fiúnk is ott mosolyog néhány képen.

Karcsi a szervezés alatt mindvégig rugalmasan állt a kéréseinkhez, és széleskörű kapcsolatrendszerének köszönhetően, még a más szolgáltatók okozta kellemetlenségeket is sikerült orvosolnia. Mindenben számíthattunk rá. A képekről persze azóta mindenki, aki csak látta, szuperletívuszokban beszél. Szerencsére egyáltalán nem látszik rajtuk az előző nap megtett hosszú út, és a sok aznapi gyaloglás fáradalma, szinte repült az idő a délután kezdődő és késő estébe nyúló fotózáson. A családias hangulatban telt nap egy felejthetetlen élmény marad. Karcsi hihetetlenül jól kezelte azt is, hogy mégiscsak egy turisták által elözönlött helyet kellett meghitté varázsolnia. Természetesen ebben sem ért bennünket csalódás, ahogyan a szertartás napján készült riportfotókon is tökéletesen elkapta a pillanatokat, semmiről sem marad le, annak ellenére, hogy egymaga áll a gép másik oldalán. A képekből készített slide show-t azóta is képtelenség könnyek nélkül végig nézni és ez nem túlzás…

Aki épp fotóst keres a nagy napra, Karcsit jó szívvel tudjuk ajánlani, garantált, hogy sem emberileg, sem szakmailag nem fog csalódni. Egy mindig pontos, figyelmes szakembert ismerhettünk meg személyében, aki úgy végzi tökéletesen a dolgát, hogy közben a feszült helyzeteket nyugodtan el lehet felejteni. A munka eredményét viszont sohasem. Külön öröm számunkra, hogy nemcsak egy jó fotóst, hanem egy barátot is találtunk Karcsi személyében.
Köszönjük Karcsi!”

Image
Viki és Miki kreatív esküvői fotója

Mesi és Laci

Kedves Karcsi!

Szeretnénk még egyszer megköszönni Neked, hogy az életünk eddigi legfontosabb eseményén Te voltál velünk, és Te örökítetted meg. A képek magukért beszélnek, az elégedettségünket nehéz néhány mondatban összefoglalni, megpróbálom, de szeretném Neked leírni, hogy mi, hogyan éltük meg ezeket a fontos pillanatokat, alkalmakat Veled.

A mi történetünk röviden:

A 2016 szeptemberi leánykérés után, 2017-ben elhatároztuk, hogy összeházasodunk, tudtuk, hogy olyan fényképészt szeretnénk, aki úgy örökíti meg életük eddigi legmeghatározóbb eseményét, hogy az évek múlásával, végig lapozva a képeket, minden egyes alkalommal újra és újra átéljük azt a bizonyos Nagy Nap minden egyes pillanatát, hangulatát. Mikor nekiláttunk a szervezésnek, keresésnek nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz kiválasztani a megfelelő fotóst, hiszen nagyon széles a választék. Rengeteg fotóanyag végig nézése és sok árajánlat kérés után, végül rátaláltunk Karcsira és látva a munkáit tudtuk, hogy igen ez az, megtaláltuk, pont ilyen képeket szeretnénk mi is! Tele élettel, elkapott megható és vidám pillanatokkal. Első találkozásunk után biztosak voltunk benne, hogy a legjobb embert találtuk meg. Egy végtelenül közvetlen, kedves, szakmájában profi embert ismertünk megKarcsi személyében.  Alig vártuk a jegyes fotózásunkat. Tudtuk, hogy profi kezekben vagyunk, így semmi feszélyezettség érzés nélkül készítette el Karcsi rólunk a képeket. Olyan gyorsan elrepült az idő, hogy észre sem vettük. De hát jó társaságban mindig repül az idő! Mikor megkaptuk az elkészült fotóanyagot, alig hittünk a szemünknek. Mit ki nem tud hozni egy profi fotós, egy választott helyszínből és két emberből? Karcsi bebizonyította nekünk, hogy a legjobbat és a legjobb arcukat.

A kreatív fotózásunk alkalmával, már barátként üdvözöltük. Az idő nem volt kegyes hozzánk, aznap egész nap esett az eső. Teljesen el voltunk keseredve, hiszen annyit készül rá az ember, mire eljön a Nagy Nap és ez az, ami ellen nem tudunk semmit tenni. De Karcsi megnyugtatott minket, hogy ez a mi napunk ne rontsa el az idő a kedvünket. Ez így is lett, kellett hozzá a mi elengedésünk, hogy nem érdekel, hogy esik mi akkor is boldogok vagyunk, meg hát kellett hozzá egy elvetemült fotós, aki kimegy az esőbe, szétázik, de akkor is csodálatos képeket fog készíteni rólunk. Mondanom sem kell hihetetlen képek készültek!!!  Az esküvőnk napján észrevétlenül elkapta azokat a pillanatokat, amelyek szavak nélkül is elmondanak mindent. Imádjuk az összes általa készített fotót! Ezt az is bizonyítja, hogy így pár hónappal az esküvőnk után próbálnék egy-két képet kiválasztani a családnak és a barátoknak és nem megy!!! Összefoglalva, a profi képek mögött egy profi fényképész áll, végtelen kedvességgel, hozzáértéssel. A legjobbra bíztuk és újra ezt tennénk!

Kívánjuk, hogy mindig maradj meg ilyen pozitív, közvetlen, nyitott az új emberek iránt, és mindig maradjon meg az érzés, hogy szívvel lélekkel készíted ezeket a csodálatos képeket, amelyek által az emlékek, érzések megmaradnak a pároknak, általad egy életen át.

Köszönünk még egyszer mindent! További jó munkát és sok-sok elégedett párt kívánunk!

Image
Mesi és Laci esküvői kép

Móni és Dani

Szia Karcsi!

A képek FANTASZTIKUSAK, nem is tudom hányszor néztük már meg. Van, amin meghatódtunk, van, amin nevettünk, van amire nem emlékeztünk, van, amit nem is gondoltunk volna, van, amin sírtunk a meghatódottságtól és vannak olyan képek, azaz MIND, ami a legszebb emlékeink. Dani azt mondta, hogy újra átélte az esküvőt, ezzel én is így vagyok…és ki ne akarná ezt újra meg újra átélni, szóval naponta többször nézem/nézzük, és örömmel mutatjuk már a családnak és a barátoknak. Mindenki imádja!!!

Örülünk, hogy te voltál, aki megörökítette ezt, köszönjük a munkádat és a hozzáállásodat, nagyon sokban hozzájárultál ahhoz, hogy csodálatos emlékeink legyenek erről a napról. Szuper választás volt az ország másik végében „kutakodni”. És hát nem is gondoltunk volna mellé, hogy még bónuszként egy új baráti ismerősre találunk benned, és jó volt látni, hogy nem érezted idegennek magad velünk, köztünk, itt Jászberényben. Tényleg ezer hála a sok utazásért is, idődért is és az utómunkákért is!

Nem köszönök el, mert követjük egymást úgyis itt, ha erre jársz szólj, mi is ezt tesszük.

Image
Móni és Dani esküvői kreatív riportfotó