Menyasszonyi smink

with Nincs hozzászólás

Az esküvő vitathatatlanul egyike azoknak a pillanatoknak, amelyen a legtöbb fotó készül rólunk. Akár házasodunk, akár az esküvői partin vendégként veszünk részt, telefonok, kamerák és videokamerák tekintenek ránk egész nap. Az esküvőnk azon kevés alkalmak egyike, amikor profi fotós is megörökíti szinte minden mozdulatunkat.

Mennyibe kerül egy esküvői fotózás?

with Nincs hozzászólás

Nap, mint nap felteszik nekem ezt a kérdést érdeklődő párok telefonon keresztül, vagy ajánlatkérő üzenetben. A kedvenc Fuji objektívemet (pedig nagy kincs nekem az 56mm 1.2) rá merem tenni, hogy a legtöbb páros amikor összegszerűen is választ kap erre a kérdésére meglepődik, többen pedig csodálkoznak, hogy egy esküvői fotózás mekkora munkadíjjal jár.

Hogyan kérj ajánlatot esküvői szolgáltatótól?

with Nincs hozzászólás

Megszokott dolog az esküvői szakmában, hogy a szolgáltatók nap, mint nap több ajánlatkérő üzenetet, email-t kapnak. A legtöbbünknek a weblapján erre külön felület van, hogy minél egyszerűbb legyen a megkeresésetek. Nálam is ez a helyzet, szinte naponta érkeznek érdeklődő e-mail-ek, ajánlatkérők. Az alábbiakban ahhoz adok egy kis segítséget nektek, hogy mire figyeljetek az ajánlatkérés folyamatában és milyen hibákat ne kövessetek el.

Tényleg mindig „CSAK” az ár számít?

with Nincs hozzászólás

Az elmúlt néhány napban több korábban adott árajánlatra érkezett vissza válasz. Voltak, akik felkértek az esküvőjük fotózására és voltak olyanok is, akiktől azt a választ kaptam, hogy „drága vagyok”. Mindenkinek szíve joga eldönteni mire, mekkora összeget fordít. Ugyanakkor érdemes a fotósok között is úgy tájékozódni, hogy a munkadíjuk mellett más szempontokra is figyeltek.

Menyasszonyi ruhaválasztás esküvői fotós szemmel

with Nincs hozzászólás

Minden menyasszony szeretné elkápráztatni a vőlegényét, a szüleit és természetesen a násznépet az esküvőjén. Különlegesnek szeretné magát érezni a nagy napon. Ugyanez igaz az esküvői fotókra is. Maradandó emlékre vágynak, amelyeket büszkén néznek vissza 20-30 év múlva is. Ehhez az élményhez nagyban hozzájárul a tökéletes ruha választás is. A következőkben ehhez nyújtok egy kis segítséget néhány hasznos tipp formájában.

Fotózás, esküvői fotózás, esküvői fotózás Debrecen és Magyarország egész területén. Kérj díjtalan személyes, vagy online videó konzultációt (Zoom, Google Meet)

error: Védett Tartalom!